Uglevegen Borettslag

Personvernerklæring

Her kan du lese om hvilke personopplysninger vi oppbevarer om deg som andelseier/beboer og hva vi bruker opplysningene til.

Regler for håndtering av personopplysninger:
Uglevegen Borettslag er behandlingsansvarlig for håndteringen av personopplysninger som samles inn ved bruk av våre tjenester. Vi følger personopplysningsloven i behandlingen av personopplysninger.

Behandling av personopplysninger er ikke tillatt med mindre det foreligger et gyldig behandlingsgrunnlag. Et behandlingsgrunnlag kan være samtykke fra den registrerte, kontrakt, lov eller at vi som behandlingsansvarlig har en «berettiget interesse» som overstiger den registrertes krav på personvern.

Hvilke personopplysninger oppbevarer Uglevegen Borettslag om deg og hvorfor? 
Vi registrerer de opplysninger som er nødvendige for at vi skal kunne levere de tjenester du forventer av oss. Dette omfatter kontaktinformasjon som navn, adresse, e-post, personnummer, telefonnummer og betalingsinformasjon. Dette benytter vi for å kunne komme i kontakt med deg, gi nødvendig informasjon, ta betaling og oppfylle våre øvrige forpliktelser knyttet til boforholdet. Vi oppbevarer og bruker kun de personopplysninger som er nødvendige til disse formål. Vi behandler de personopplysninger du oppgir når du flytter inn i borettslaget og opplysninger du på annen måte frivillig gir fra deg.
Opplysninger om bruk på nettsidene: Informasjon vi får når du bruker vår nettside, som hva slags enhet du har (f.eks. mobil eller PC), IP-adresse, hvilke sider du besøker og hvilke funksjoner du bruker der.

Markedsføring og spørreundersøkelser:
Vi bruker ikke personopplysninger til markedsføring.
En sjelden gang kan vi utføre spørreundersøkelser på vegne av oss selv.

Informasjon som deles med andre:
Registrerte personopplysninger behandles konfidensielt hos oss, og bare de hos oss med berettiget behov har tilgang til opplysningene (normalt styret). Øvrige samarbeidspartene som har innsyn i personopplysninger er KOBBL. Det foretas til tider analyse av bruksmønster på våre Hjemmesider av Østlandsweb for å bedre brukeropplevelsen.

Dine rettigheter til innsyn, korrigering, sletting og lagring:
Du har rett til å be om innsyn i egne personopplysninger. Du har rett til korrigering av feilaktige opplysninger. Du har rett til å bli slettet. Dette kan utføres når:
-           Informasjonen ikke lenger er relevant for det formål den er innhentet for
             (du flytter for eksempel fra borettslaget og alt utestående er oppgjort)
-           Lovpålagte hensyn er fullført
-           Det ikke er nødvendig å ta vare på informasjon av historiske årsaker

Har du spørsmål vedrørende vår behandling og lagring av dine personopplysninger, ta gjerne kontakt med oss gjerne på epost post@uglevegen.no.
Øvrig kontaktinformasjon finne i Borettslagsmappe på nett og papir utlevert til hver leilighet.

Uglevegen Borettslag